Plantaže pozvale proizvođače vinskog grožđa da se prijave za otkup

Bez autora
Jul 05 2012

Kompanija „13. jul Plantaže“ pozvala je zainteresovane registrovane proizvođače vinskog grožđa iz Crne Gore da se do 30. jula prijave za otkup. Prijave se podnose kompaniji, a potom će se utvrditi uslovi za zaključivanje dugoročnog ugovora o otkupu grožđa na rok od 20 godina. Plantaže su u cilju povećanja zasada vinograda i unapređenja ove oblasti u Crnoj Gori otkup grožđa od privatnih proizvođača počele prošle godine. U toj godini otkupljeno je od 80 proizvođača oko 500.000 kilograma grožđa dobrog kvaliteta, po prosječnoj cijeni od 1,28 eura. Otkupljuje se grožđe samo onih sorti koje Plantaže dozvoljavaju, a prioritet imaju autohtone. Grožđe koje se otkupljuje treba da ima nivo šećera iznad 18 odsto, a to će odrediti i cijenu otkupljene sirovine.

Plantaže pozvale proizvođače vinskog grožđa da se prijave za otkupKompanija „13. jul Plantaže“ pozvala je zainteresovane registrovane proizvođače vinskog grožđa iz Crne Gore da se do 30. jula prijave za otkup.

Prijave se podnose kompaniji, a potom će se utvrditi uslovi za zaključivanje dugoročnog ugovora o otkupu grožđa na rok od 20 godina.

Plantaže su u cilju povećanja zasada vinograda i unapređenja ove oblasti u Crnoj Gori otkup grožđa od privatnih proizvođača počele prošle godine.

U toj godini otkupljeno je od 80 proizvođača oko 500.000 kilograma grožđa dobrog kvaliteta, po prosječnoj cijeni od 1,28 eura.

Kako su ranije saopštili iz kompanije, otkupljuje se grožđe samo onih sorti koje Plantaže dozvoljavaju, a prioritet imaju autohtone. Grožđe koje se otkupljuje treba da ima nivo šećera iznad 18 odsto, a to će odrediti i cijenu otkupljene sirovine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik